Opinie Klientów


Zniesmaczona
11 marca 2019

weryfikacja -wiarygodne opinie

Default Avatar
Maciej
7 marca 2019

Jestem bardzo zadowolony z obsługi firmy Vrata. Polecam ich. Bardzo szybko i solidnie zamontowali drzwi. Ich pracę oceniam na 5 gwiazdek.

Default Avatar
Michał Świda
7 marca 2019

Kupiłem drzwi tej firmy wraz z montażem. Nie dość, że ceny mają naprawdę bardzo niskie, a ich jakość jest wysoka, to pracownicy bardzo szybko zamontowali drzwi oraz posprzątali po pracy. Polecam!

Default Avatar
Amanda
1 marca 2019

Jestem zadowolona bardzo z wykonania! Wszystko pięknie się reprezentuje. Zrobione na 200%. Polecam bardzo!

Default Avatar125
Irek
7 stycznia 2019

Firma vrata zamontowała mi drzwi w mieszkaniu - polecam. Jakość samych drzwi dużo lepsza niż tych z marketu budowlnanego - no i montaż :)

Default Avatar
W.G.
28 września 2018

Drzwi ok, montaż też spoko - ogólnie polecam

Default Avatar125
Krystyna
12 marca 2018

Firma VRATA godna polecenia.Miałam montowane drzwi wejściowe na stare ościeżnice.Bardzo się tego obawiałam,ale praca została wykonana bardzo szybko i dobrze.Fachowcy na medal.Naprawdę polecam.

Default Avatar125
Jacek (Poznań)
14 lutego 2018

Wszystko ok. Polecam

Default Avatar
Sławek
25 grudnia 2017

Drzwi są ładne i sprawiają wrażenie solidnych. Radziłbym jednak zakupić dla monterów poziomicę, gdyż okucia są krzywo przykręcone (oczywiście nie wszystkie), tak jakieś 4 milimetry różnicy pomiędzy górą, a dołem szyldu. Zauważyłem dopiero, gdy Panowie już sobie pojechali. Pewnie za jakiś czas nie będę zwracał na to uwagi, ale póki drzwi są nowe, to jest trochę irytujące. Dlatego daję 4, a nie 5 gwiazdek.

Default Avatar125
Krzysztof
22 września 2017

Polecam ta firme bardzo goraco mila obsluga a montaz profesjonalny do tego dobre i eleganckie drzwi i wykonanie.

Default Avatar
Asia
15 maja 2017

Fajne drzwi w dobrej cenie, krótki czas oczekiwania, super handlowcy, uprzejmi monterzy. Czego chcieć wiecej ? Gorąco polecam.

Default Avatar
Piotr
30 kwietnia 2017

Bardzo dobra firma! Termin wykonania zlecenia szybki. Cena przystępna. Montażyści uprzejmi, uśmiechnięci i doskonale znający się na wykonywanej pracy. POLECAM! (pięć gwiazdek)

Default Avatar
Wiki76
20 lutego 2017

Długo szukałem odpowiedniej firmy do montażu drzwi, wybrałem firmę vrata i jestem zadowolony, fachowi montarzyści i dobrze drzwi.

Jarosław
10 lutego 2017

Drzwi, okucia b.ładne, wreszcie posiadam porządne drzwi, drzwi miałem dopasowane do starej ościeżnicy, monter zrobił to dobrze. Polecam firmę.

Default Avatar
Adam Jabłoński
9 stycznia 2017

Polecam firmę Vrata. Montaż szybki i fachowy (a tego się obawiałem najbardziej, szczególnie, że drzwi są raczej tanie).

Default Avatar
Wiola
15 grudnia 2016

Super drzwi w bardzo dobrej cenie! Sporo z mężem jeździliśmy po sklepach i marketach i zawsze był jakiś problem, albo z ceną, albo z montażem terminami itd, a firma vrata zamontowała drzwi szybko i przystępnej cenie. Polecam!

K.M.
19 listopada 2016

Drzwi eleganckie w dobrej cenie, wszysko ok!

Default Avatar125
Jacek, Pabianice
6 listopada 2016

Firma godna polecania! Wymienialiśmy wszystkie drzwi w mieszkaniu - szbyko i bez zbędnego bałaganu.

Default Avatar
Grzegorz W.
26 października 2016

Polecam!

Default Avatar
Mirek
2 października 2016

Sprawny kontakt z handlowcem i dobry czas oczekiwania na montaż - polecam drzwi vrata!

Default Avatar
Andrzej i Ola
12 września 2016

Vrata to ,,normalna" firma, normalna czyli przyjechali, zamontowali i wszysko jest ok. Tylko, że w całym remoncie mieszkania takich ,,normalnych" wykonawców jest mało, dlatego daję 5 gwiazdek :)
Polecamy!

Dodaj opinie o firmie VRATA >>