Opinie Klientów


Default Avatar
Arkadiusz
12 grudnia 2019

Szybko sprawnie i bez zastrzeżeń.
Polecam.

Default Avatar
Dariusz Z. Grodzisk Mazowiecki
12 grudnia 2019

Vrata to naprawdę solidna firma. Szybko wymienili drzwi wraz z futryną.
Drzwi bardzo ładne i co najważniejsze, naprawdę dobrze wyciszone. Polecam

Default Avatar
Wiesława
12 grudnia 2019

Jestem z Warszawy. Firma Vrata wymieniała mi wszystkie drzwi na stare futryny. Drzwi ładne, solidne i dobrze dopasowane. Cichutko się zamykają. Bardzo ważne dla mnie to punktualność. jak się umówili na pomiar, a potem na montaż, tak byli . Panowie sympatyczni, mili. Bardzo szybko się uporali z montażem i po sobie posprzątali. Polecam

Default Avatar
Katarzyna
12 grudnia 2019

Wszystko bardzo sprawnie zostało zrobione, drzwi na miejscu przycięte i panowie posprzątali po sobie, drzwi pasują idealnie.
Szczerze polecam tę firmę !!!

Default Avatar
Dariusz
12 grudnia 2019

Pod koniec listopada w firmie VRATA zamówiliśmy z
żoną drzwi wejściowe wraz z montażem i w związku z tym chciałbym
napisać opinię, która jest całkowicie pozytywna. Szybka realizacja
zamówienia, sprawny montaż bez większego bałaganu, jednym słowem
solidnie i fachowo. Monterzy mili a po pracy porządek zostawili :-). Naprawdę
polecam.

Default Avatar
Eliza
12 grudnia 2019

Drzwi wewnętrzne na starych metalowych futrynach wyglądają pięknie. Montaż również bezproblemowy. Polecam.

Default Avatar
Michał D.
9 grudnia 2019

Firma godna polecenia. Drzwi wyglądają świetnie. Kompetentny personel.

Default Avatar
Jan z Leszna
20 listopada 2019

Współpraca z rzetelnymi się opłaca.
Dobry kontakt i sympatyczni ludzie. Sam produkt również bez zastrzeżeń.
Powierzchnia drzwi przyjemna w dotyku. Stabilna konstrukcja. Bardzo łatwe otwieranie.
Nie trzeba sprawdzać firmy żeby mieć pewność dobrej współpracy.
Polecam

Default Avatar
Aleksandra (Poznań)
18 listopada 2019

Demontaż starych drzwi, montaż nowych.
Szybko ,sprawnie, polecam.

Default Avatar
Halina
13 listopada 2019

Jak nowe drzwi to tylko z firmą Vrata Firma godna polecenia, wymieni drzwi w uzgodnionym terminie, fachowo i sprawnie, a sympatyczni panowie nie pozostawią po montażu żadnego bałaganu. Polecam.
Halina

Default Avatar
Aneta
12 listopada 2019

Drzwi zamontowano na stare ościeżnice, solidnie wykonane. Obsluga przemiła.Usluga godna polecenia.

Default Avatar
BARBARA S-G TORUŃ 20.09.2019r
23 września 2019

Firma VRATA godna polecenia!
Drzwi w lokalu mieszkalnym zamontowano na stare ościeżnice.
Drzwi eleganckie,sprawiające wrażenie solidnych.
Montaż szybki i profesjonalny.
Osoby wykonujące usługę uprzejme,
uśmiechnięte, doskonale znające się na wykonywanej pracy.

Zniesmaczona
11 marca 2019

weryfikacja -wiarygodne opinie

Default Avatar
Maciej
7 marca 2019

Jestem bardzo zadowolony z obsługi firmy Vrata. Polecam ich. Bardzo szybko i solidnie zamontowali drzwi. Ich pracę oceniam na 5 gwiazdek.

Default Avatar
Michał Świda
7 marca 2019

Kupiłem drzwi tej firmy wraz z montażem. Nie dość, że ceny mają naprawdę bardzo niskie, a ich jakość jest wysoka, to pracownicy bardzo szybko zamontowali drzwi oraz posprzątali po pracy. Polecam!

Default Avatar
Amanda
1 marca 2019

Jestem zadowolona bardzo z wykonania! Wszystko pięknie się reprezentuje. Zrobione na 200%. Polecam bardzo!

Default Avatar125
Irek
7 stycznia 2019

Firma vrata zamontowała mi drzwi w mieszkaniu - polecam. Jakość samych drzwi dużo lepsza niż tych z marketu budowlnanego - no i montaż :)

Default Avatar
W.G.
28 września 2018

Drzwi ok, montaż też spoko - ogólnie polecam

Default Avatar125
Krystyna
12 marca 2018

Firma VRATA godna polecenia.Miałam montowane drzwi wejściowe na stare ościeżnice.Bardzo się tego obawiałam,ale praca została wykonana bardzo szybko i dobrze.Fachowcy na medal.Naprawdę polecam.

Default Avatar125
Jacek (Poznań)
14 lutego 2018

Wszystko ok. Polecam

Default Avatar
Sławek
25 grudnia 2017

Drzwi są ładne i sprawiają wrażenie solidnych. Radziłbym jednak zakupić dla monterów poziomicę, gdyż okucia są krzywo przykręcone (oczywiście nie wszystkie), tak jakieś 4 milimetry różnicy pomiędzy górą, a dołem szyldu. Zauważyłem dopiero, gdy Panowie już sobie pojechali. Pewnie za jakiś czas nie będę zwracał na to uwagi, ale póki drzwi są nowe, to jest trochę irytujące. Dlatego daję 4, a nie 5 gwiazdek.

Default Avatar125
Krzysztof
22 września 2017

Polecam ta firme bardzo goraco mila obsluga a montaz profesjonalny do tego dobre i eleganckie drzwi i wykonanie.

Default Avatar
Asia
15 maja 2017

Fajne drzwi w dobrej cenie, krótki czas oczekiwania, super handlowcy, uprzejmi monterzy. Czego chcieć wiecej ? Gorąco polecam.

Default Avatar
Piotr
30 kwietnia 2017

Bardzo dobra firma! Termin wykonania zlecenia szybki. Cena przystępna. Montażyści uprzejmi, uśmiechnięci i doskonale znający się na wykonywanej pracy. POLECAM! (pięć gwiazdek)

Default Avatar
Wiki76
20 lutego 2017

Długo szukałem odpowiedniej firmy do montażu drzwi, wybrałem firmę vrata i jestem zadowolony, fachowi montarzyści i dobrze drzwi.

Jarosław
10 lutego 2017

Drzwi, okucia b.ładne, wreszcie posiadam porządne drzwi, drzwi miałem dopasowane do starej ościeżnicy, monter zrobił to dobrze. Polecam firmę.

Default Avatar
Adam Jabłoński
9 stycznia 2017

Polecam firmę Vrata. Montaż szybki i fachowy (a tego się obawiałem najbardziej, szczególnie, że drzwi są raczej tanie).

Default Avatar
Wiola
15 grudnia 2016

Super drzwi w bardzo dobrej cenie! Sporo z mężem jeździliśmy po sklepach i marketach i zawsze był jakiś problem, albo z ceną, albo z montażem terminami itd, a firma vrata zamontowała drzwi szybko i przystępnej cenie. Polecam!

K.M.
19 listopada 2016

Drzwi eleganckie w dobrej cenie, wszysko ok!

Default Avatar125
Jacek, Pabianice
6 listopada 2016

Firma godna polecania! Wymienialiśmy wszystkie drzwi w mieszkaniu - szbyko i bez zbędnego bałaganu.

Default Avatar
Grzegorz W.
26 października 2016

Polecam!

Default Avatar
Mirek
2 października 2016

Sprawny kontakt z handlowcem i dobry czas oczekiwania na montaż - polecam drzwi vrata!

Default Avatar
Andrzej i Ola
12 września 2016

Vrata to ,,normalna" firma, normalna czyli przyjechali, zamontowali i wszysko jest ok. Tylko, że w całym remoncie mieszkania takich ,,normalnych" wykonawców jest mało, dlatego daję 5 gwiazdek :)
Polecamy!

Dodaj opinie o firmie VRATA >>