Opinie klientów o firmie VRATA

17 stycznia 2017
Default Avatar
W.G.
28 września 2018

Drzwi ok, montaż też spoko - ogólnie polecam

Default Avatar88
Krystyna
12 marca 2018

Firma VRATA godna polecenia.Miałam montowane drzwi wejściowe na stare ościeżnice.Bardzo się tego obawiałam,ale praca została wykonana bardzo szybko i dobrze.Fachowcy na medal.Naprawdę polecam.

Default Avatar88
Jacek (Poznań)
14 lutego 2018

Wszystko ok. Polecam

Default Avatar
Sławek
25 grudnia 2017

Drzwi są ładne i sprawiają wrażenie solidnych. Radziłbym jednak zakupić dla monterów poziomicę, gdyż okucia są krzywo przykręcone (oczywiście nie wszystkie), tak jakieś 4 milimetry różnicy pomiędzy górą, a dołem szyldu. Zauważyłem dopiero, gdy Panowie już sobie pojechali. Pewnie za jakiś czas nie będę zwracał na to uwagi, ale póki drzwi są nowe, to jest trochę irytujące. Dlatego daję 4, a nie 5 gwiazdek.

Default Avatar88
Krzysztof
22 września 2017

Polecam ta firme bardzo goraco mila obsluga a montaz profesjonalny do tego dobre i eleganckie drzwi i wykonanie.

Default Avatar
Asia
15 maja 2017

Fajne drzwi w dobrej cenie, krótki czas oczekiwania, super handlowcy, uprzejmi monterzy. Czego chcieć wiecej ? Gorąco polecam.

Default Avatar
Piotr
30 kwietnia 2017

Bardzo dobra firma! Termin wykonania zlecenia szybki. Cena przystępna. Montażyści uprzejmi, uśmiechnięci i doskonale znający się na wykonywanej pracy. POLECAM! (pięć gwiazdek)

Default Avatar
Wiki76
20 lutego 2017

Długo szukałem odpowiedniej firmy do montażu drzwi, wybrałem firmę vrata i jestem zadowolony, fachowi montarzyści i dobrze drzwi.

Jarosław
10 lutego 2017

Drzwi, okucia b.ładne, wreszcie posiadam porządne drzwi, drzwi miałem dopasowane do starej ościeżnicy, monter zrobił to dobrze. Polecam firmę.

Default Avatar
Adam Jabłoński
9 stycznia 2017

Polecam firmę Vrata. Montaż szybki i fachowy (a tego się obawiałem najbardziej, szczególnie, że drzwi są raczej tanie).

Default Avatar
Wiola
15 grudnia 2016

Super drzwi w bardzo dobrej cenie! Sporo z mężem jeździliśmy po sklepach i marketach i zawsze był jakiś problem, albo z ceną, albo z montażem terminami itd, a firma vrata zamontowała drzwi szybko i przystępnej cenie. Polecam!

K.M.
19 listopada 2016

Drzwi eleganckie w dobrej cenie, wszysko ok!

Default Avatar88
Jacek, Pabianice
6 listopada 2016

Firma godna polecania! Wymienialiśmy wszystkie drzwi w mieszkaniu - szbyko i bez zbędnego bałaganu.

Default Avatar
Grzegorz W.
26 października 2016

Polecam!

Default Avatar
Mirek
2 października 2016

Sprawny kontakt z handlowcem i dobry czas oczekiwania na montaż - polecam drzwi vrata!

Default Avatar
Andrzej i Ola
12 września 2016

Vrata to ,,normalna" firma, normalna czyli przyjechali, zamontowali i wszysko jest ok. Tylko, że w całym remoncie mieszkania takich ,,normalnych" wykonawców jest mało, dlatego daję 5 gwiazdek 🙂
Polecamy!

Dodaj opinie o firmie VRATA >>

Opinie o firmie VRATA na portalach internetowych

https://znajduje.com/vrata-drzwi/