Opinie klientów o firmie VRATA

17 stycznia 2017
Default Avatar88
22 września 2017

Polecam ta firme bardzo goraco mila obsluga a montaz profesjonalny do tego dobre i eleganckie drzwi i wykonanie.

Default Avatar
15 maja 2017

Fajne drzwi w dobrej cenie, krótki czas oczekiwania, super handlowcy, uprzejmi monterzy. Czego chcieć wiecej ? Gorąco polecam.

Default Avatar
30 kwietnia 2017

Bardzo dobra firma! Termin wykonania zlecenia szybki. Cena przystępna. Montażyści uprzejmi, uśmiechnięci i doskonale znający się na wykonywanej pracy. POLECAM! (pięć gwiazdek)

Default Avatar
20 lutego 2017

Długo szukałem odpowiedniej firmy do montażu drzwi, wybrałem firmę vrata i jestem zadowolony, fachowi montarzyści i dobrze drzwi.

11 lutego 2017

Drzwi, okucia b.ładne, wreszcie posiadam porządne drzwi, drzwi miałem dopasowane do starej ościeżnicy, monter zrobił to dobrze. Polecam firmę.

Default Avatar
9 stycznia 2017

Polecam firmę Vrata. Montaż szybki i fachowy (a tego się obawiałem najbardziej, szczególnie, że drzwi są raczej tanie).

Default Avatar
15 grudnia 2016

Super drzwi w bardzo dobrej cenie! Sporo z mężem jeździliśmy po sklepach i marketach i zawsze był jakiś problem, albo z ceną, albo z montażem terminami itd, a firma vrata zamontowała drzwi szybko i przystępnej cenie. Polecam!

19 listopada 2016

Drzwi eleganckie w dobrej cenie, wszysko ok!

Default Avatar88
6 listopada 2016

Firma godna polecania! Wymienialiśmy wszystkie drzwi w mieszkaniu - szbyko i bez zbędnego bałaganu.

Default Avatar
26 października 2016

Polecam!

Default Avatar
2 października 2016

Sprawny kontakt z handlowcem i dobry czas oczekiwania na montaż - polecam drzwi vrata!

Default Avatar
12 września 2016

Vrata to ,,normalna" firma, normalna czyli przyjechali, zamontowali i wszysko jest ok. Tylko, że w całym remoncie mieszkania takich ,,normalnych" wykonawców jest mało, dlatego daję 5 gwiazdek 🙂
Polecamy!

Dodaj opinie o firmie VRATA >>

Opinie o firmie VRATA na portalach internetowych

https://regon.info/5372345/drzwi-vrata-kamil-stolarek/
https://firmy.pro/opinie/vrata-kamil-stolarek-produkcja-drzwi-opinie/
https://znajduje.com/vrata-drzwi/